Blog

26-06-2017

Vrijgezellenfeest vieren? Dat doe je bij Escaping!

Je beste vriend of vriendin staat op het punt om in het huwelijksbootje te stappen, maar voor die tijd moeten eerst de bloemetjes nog even worden buiten gezet. Het is tijd voor een vrijgezellenfeest! Een dag vol lekker eten en drinken staat op jullie te wachten, maar bij zo’n vrijgezellenfeest, moet je ook een leuke activiteit organiseren. Al gedacht aan een escape room?
20-06-2017

Niet 1, niet 2, niet 3, niet 4, maar 5 escape rooms speel je bij Escaping

Ken je dat? Je wilt graag een escape room spelen, maar als je er eenmaal één hebt gespeeld, kun je die niet meer opnieuw doen. Jammer is dat, hè? Dat vinden we bij Escaping nou ook! En daar hebben wij iets op bedacht. Escaping heeft op haar locatie in Utrecht maar liefst vier escape rooms die je kunt spelen. Je hoeft dus niet stad en land af te reizen als je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging. Nee, je kunt gewoon terugkomen!
13-06-2017

Het perfecte bedrijfsuitje organiseren – 5 tips

Het bedrijfsuitje. Een feest waar al je collega’s al naar uitkijken. Een aantal weken weet iedereen dat het er aan zit te komen en de verwachtingen worden steeds hoger: Wat gaan we doen? Maar voordat het uitje plaatsvindt, moet er eerst een leuke activiteit worden georganiseerd. Hoe doe je dat dan? Met deze vijf tips, kom je een heel eind!
31-05-2017

5 redenen om je kinderfeestje te vieren in een escape room!

Op zoek naar een origineel kinderfeestje in Utrecht, Almere of Antwerpen? Probeer te ontsnappen uit één van onze escape rooms! Ook kids hebben de escape room ontdekt en steeds vaker kiest de jarige job voor een origineel kinderfeestje in een escape room. Maar wat maakt het vieren van je kinderfeestje bij Escaping zo uniek? Wij zetten 5 redenen voor je op een rij!
15-05-2017

7X Waarom IKEA eigenlijk een escape room is…

Heb je ook altijd moeite om de uitgang te vinden bij Ikea? En lijkt de tijd veel sneller te gaan terwijl je toch echt binnen een uurtje weer buiten wilde staan? Ontsnappen lijkt bijna onmogelijk uit deze escape room! Maar waarom is de IKEA eigenlijk een escape room. Wij hebben zeven redenen voor je op een rijtje gezet!
21-04-2017

Familie-uitje escape room spelen tijdens de Meivakantie

Het is (bijna) meivakantie in Nederland! Een leuke tijd om samen met de familie iets origineels te ondernemen. Bij Escaping beleef je het spannendste familie uitje en maak je je vakantie tot een succes!