Blog

Corona-richtlijnen bij Escaping

Lees de actuele situatie rond het coronavirus bij Escaping.

Prof. Kepler & The Machine opent 16 oktober in Antwerpen

Daal met de lift af naar midden-aarde en repareer de werelddraaimachine. Weten jullie de wereld te redden in onze nieuwste escape room?

Dineren in een escape room: Escaping Breda opent pop-up restaurant

Nippen aan een wijntje middenin een spannende onderzoeksruimte of genieten van een flammkuchen in het kantoor van een bankdirecteur. Bij het pop-up restaurant Escaping Bistro kan het.

Met kinderen naar een escape room: het leukste kinderfeestje!

Met je kids naar een escape room of op zoek naar een uniek kinderfeestje? Bij Escaping is het mogelijk! Bekijk welke escape rooms geschikt zijn en hoe je het beste een escape room met kinderen kunt gaan spelen.

Vrijgezellen gezocht voor speeddaten in een escape room

Bij Escaping Breda en Antwerpen kunnen vrijgezellen tijdens een eenmalig evenement speeddaten in de escape rooms. Wie lukt het om binnen de tijd de sleutel naar de liefde te vinden? De inschrijving voor vrijgezellen is nu geopend.

Escaping Breda nu geopend!

Nadat de opening van onze nieuwste locatie helaas enige tijd uitgesteld moest worden wegens een brand, zijn wij verheugd om aan te kondigen dat deze locatie inmiddels officieel geopend is! We verwelkomen jullie graag in Breda, waarbij vanaf de start twee verschillende escape rooms te boeken zijn. Daarnaast bieden wij ook een gezellig café met een ruime keuze aan boardgames aan.

Bang dat je dagje Antwerpen in het water valt?

Een dagje naar Antwerpen gepland en regent het? Er zijn meer dan genoeg leuke dingen te doen voor jou en je vrienden, collega's of familie en kan het dus gewoon doorgaan. Antwerpen is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Speciaal voor jou de 5 leukste binnen activiteiten op een rij!

Brand bij Escaping Breda: opening voorlopig uitgesteld

In de locatie van Escaping aan de Boschstraat in Breda is helaas een brand uitgebroken, waarbij alle werkzaamheden aan het pand en de escape rooms vermoedelijk als verloren beschouwd kunnen worden. Om deze reden is de opening voorlopig uitgesteld, tot er meer nieuws over de situatie en de mogelijkheid om de werkzaamheden te kunnen hervatten.

Vrijgezellenfeest vieren? Dat doe je bij Escaping!

Je beste vriend of vriendin staat op het punt om in het huwelijksbootje te stappen, maar voor die tijd moeten eerst de bloemetjes nog even worden buiten gezet. Het is tijd voor een vrijgezellenfeest! Een dag vol lekker eten en drinken staat op jullie te wachten, maar bij zo’n vrijgezellenfeest, moet je ook een leuke activiteit organiseren. Al gedacht aan een escape room?

Niet 1, niet 2, niet 3, niet 4, maar 5 escape rooms speel je bij Escaping

Ken je dat? Je wilt graag een escape room spelen, maar als je er eenmaal één hebt gespeeld, kun je die niet meer opnieuw doen. Jammer is dat, hè? Dat vinden we bij Escaping nou ook! En daar hebben wij iets op bedacht. Escaping heeft op haar locatie in Utrecht maar liefst vier escape rooms die je kunt spelen. Je hoeft dus niet stad en land af te reizen als je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging. Nee, je kunt gewoon terugkomen!

Het perfecte bedrijfsuitje organiseren – 5 tips

Het bedrijfsuitje. Een feest waar al je collega’s al naar uitkijken. Een aantal weken weet iedereen dat het er aan zit te komen en de verwachtingen worden steeds hoger: Wat gaan we doen? Maar voordat het uitje plaatsvindt, moet er eerst een leuke activiteit worden georganiseerd. Hoe doe je dat dan? Met deze vijf tips, kom je een heel eind!

5 redenen om je kinderfeestje te vieren in een escape room!

Op zoek naar een origineel kinderfeestje in Utrecht, Almere of Antwerpen? Probeer te ontsnappen uit één van onze escape rooms! Ook kids hebben de escape room ontdekt en steeds vaker kiest de jarige job voor een origineel kinderfeestje in een escape room. Maar wat maakt het vieren van je kinderfeestje bij Escaping zo uniek? Wij zetten 5 redenen voor je op een rij!

7X Waarom IKEA eigenlijk een escape room is…

Heb je ook altijd moeite om de uitgang te vinden bij Ikea? En lijkt de tijd veel sneller te gaan terwijl je toch echt binnen een uurtje weer buiten wilde staan? Ontsnappen lijkt bijna onmogelijk uit deze escape room! Maar waarom is de IKEA eigenlijk een escape room. Wij hebben zeven redenen voor je op een rijtje gezet!

Familie-uitje escape room spelen tijdens de Meivakantie

Het is (bijna) meivakantie in Nederland! Een leuke tijd om samen met de familie iets origineels te ondernemen. Bij Escaping beleef je het spannendste familie uitje en maak je je vakantie tot een succes!