Blog

31-05-2017

5 redenen om je kinderfeestje te vieren in een escape room!

Op zoek naar een origineel kinderfeestje in Utrecht, Almere of Antwerpen? Probeer te ontsnappen uit één van onze escape rooms! Ook kids hebben de escape room ontdekt en steeds vaker kiest de jarige job voor een origineel kinderfeestje in een escape room. Maar wat maakt het vieren van je kinderfeestje bij Escaping zo uniek? Wij zetten 5 redenen voor je op een rij!

Originele thema’s

Als bankrovers, tijdreizigers of geheim agenten proberen jullie binnen de tijd de puzzels op te lossen en te ontsnappen. Iedere escape room heeft zijn eigen thema en verhaal. In ‘Let’s Rob The Bank!’ werken jullie samen met Jack, hij kan de politie één uur weghouden. Aan jullie bankrovers de taak om de bank te beroven en ongezien te ontsnappen. In The Stolen Ceres reizen jullie terug in de tijd naar de middeleeuwen en in Project Venona zijn jullie als geheim agenten ingeschakeld om een tikkende bom te ontmantelen. Spannend!

De walkietalkie voor hints

Voordat jullie de escape room ingaan, krijgen jullie een walkietalkie mee. Deze kunnen jullie tijdens de escape missie gebruiken om te vragen om hints. Als jullie echt niet meer weten hoe een puzzel op te lossen, kunnen jullie om een hint vragen. Vanuit de control room wordt meegekeken op camera’s en worden jullie in de juiste richting gestuurd.

Teamwork en interactief

Bij andere activiteiten als bowlen en midgetgolven kan er maar één iemand winnen, in een escape room kun je alleen winnen door als team te ontsnappen. Het draait om samenwerking en de juiste tactiek. Iedereen is weer ergens anders goed in en het doel is om samen de puzzels op te lossen en de snelste tijd neer te zetten. Misschien belanden jullie zelfs wel op het topscorebord!

Teamfoto

Na afloop van jullie escape-avontuur, wordt er een leuke groepsfoto gemaakt met daarbij jullie ontsnappingstijd. De foto wordt direct geprint en krijgen jullie mee naar huis in een goodiebag. Ook is de foto later digitaal terug te vinden op onze Facebookpagina. Een leuk aandenken aan het kinderfeestje.

Snoepjes en drinken

Na het foto moment staan er snoepjes en limonade voor jullie klaar in de ontvangstruimte. Tijd om te zingen voor de jarige en gezellig na te praten over de escape room experience. Wie kwam er met goede oplossingen en welke puzzels en opdrachten hadden nog sneller gekund? Om zo volgend jaar nog sneller uit een van onze andere escape rooms te ontsnappen.

Het is mogelijk om vanaf 10 jaar te komen escapen, wel moet er een ouder mee de escape room in. Er kunnen maximaal 7 personen in één escape room. Als je meer vriendjes of vriendinnetjes wilt uitnodigen is dat geen probleem, je kunt tegelijkertijd meerdere escape rooms spelen in twee of meer teams. Ben jij bijna jarig en wil je een leuk kinderfeestje waarover iedereen nog lang over napraat? Boek dan een escape room bij Escaping!