Blog

Bang dat je dagje Antwerpen in het water valt?

Een dagje uit gepland naar Antwerpen met je vrienden/vriendinnen en dan regent het.... Geen paniek! Jullie uitje hoeft hierdoor niet in het water te vallen. Antwerpen heeft ook heel veel leuke activiteiten die binnen zijn. Hier speciaal voor jou de 5 leukste binnen activiteiten op een rij:
 
5 - Kegelkluis Antwerpen, oldskool een potje kegelen op de oudste kegelbaan van Antwerpen. Gooi jij ze allemaal om? Om de regen buiten hoef je je in ieder geval niet druk te maken.
 
4 - Comics Station, Het indoor pretpark op Centraal station Antwerpen.  Klaar voor jouw stripavontuur? Comics Station Antwerp biedt veel leuke attracties en activiteiten. Met de trein naar Antwerpen? Je hoeft niet eens naar buiten om hier te komen, je kunt gewoon lekker binnen blijven ideaal zo'n pretpark op het Centraal Station.
 
3 - Voyage Local, laat die ruitenwissers maar zwaaien. Een stadstour in een muntgroen oldtimerbusje, een bijzondere tour in een bijzondere bus. Voor toeristen die willen ontdekken waar het hart van Antwerpen echt klopt. Ik zeg win-win, je zit droog en je ziet de parels van de stad!
 
2 - Indoor Karting Antwerpen, een wedstrijdje met je vrienden wie het snelste is, ondertussen zijn jullie allang vergeten dat het buiten regent!
 
1 - Escaping Antwerp, bij alleen het idee van een escape room  ben je al vergeten dat het buiten regent! En of je het nou een escape room, escape game of trap room noemt, het idee is heel eenvoudig: jullie worden opgesloten in een kamer en krijgen 60 minuten de tijd om weer te ontsnappen. Wat er in de escape room gebeurt, dat blijft het grote mysterie. Eén ding is zeker, een unieke ervaring is gegarandeerd! Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen? 
Wanneer je de escape room binnen gaat ben je het slechte weer buiten alweer vergeten. Een groot voordeel van Escaping is last minute boeken. Een escape room kun je zelfs tot een uur van te voren nog boeken en is leuk voor alle leeftijden! Krijgen jullie van het escapen dorst? Tijd voor een drankje in ons café.