Blog

Niet 1, niet 2, niet 3, niet 4, maar 5 escape rooms speel je bij Escaping

Ken je dat? Je wilt graag een escape room spelen, maar als je er eenmaal één hebt gespeeld, kun je die niet meer opnieuw doen. Jammer is dat, hè? Dat vinden we bij Escaping nou ook! En daar hebben wij iets op bedacht. Escaping heeft op haar locatie in Utrecht maar liefst vier escape rooms die je kunt spelen. Je hoeft dus niet stad en land af te reizen als je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging. Nee, je kunt gewoon terugkomen!

Nu vraag je je waarschijnlijk af: Hoe dan!? Hebben jullie zoveel verschillende concepten escape rooms? Het antwoord is: JA! Escaping heeft een breed assortiment aan escape rooms. Heb je alle kamers in Utrecht al gespeeld? Kom dan langs in Almere of Antwerpen en dompel je een uur lang onder in een hele andere wereld.

Maar wat heeft Escaping dan te bieden aan escape rooms?

Wat je vast niet onbekend klinkt is ‘Let’s Rob the Bank’. Hier ga je samen met Jack een bank beroven, maar wees wel snel, want hij kan de directeur maar een uur onder schot houden! Let’s Rob the bank kun je spelen in Almere, Utrecht en Antwerpen. In Antwerpen is hij overigens helemaal in een nieuw concept gestoken!

Meer geïnteresseerd in de Middeleeuwen? Dan is The Stolen Ceres echt iets voor jou! Jij als nobele ridder moet de arme boeren helpen hun godin Ceres terug te stelen van de machtige kerk. The Stolen Ceres is te spelen in Utrecht.

Zie jij een carrière in medicijnen voor je? Dan is Patient X de escape room die bij je past. Er is namelijk een medicijn ontwikkeld die zorgt dat je tijdelijk slimmer wordt en jij mag dit medicijn als eerste uitproberen in het laboratorium. Dat komt wel goed, toch? Patient X kun je spelen in Utrecht en in Antwerpen. In Antwerpen is het concept helemaal vernieuwd.

Altijd al geheim agent willen zijn? Dompel je dan onder in top-secret Project Venona waarbij je agent Malik moet helpen Venona te redden voordat de tijdbom ontploft. Om Project Venona te spelen, moet je in Utrecht zijn.

Hou je wel van een beetje griezelen? Kom dan snel naar Almere, want hier kun je Room 22 spelen. De piccolo brengt jullie aan het begin van de gang, maar als je wilt, kun je de hotelkamer ingaan. Weet wel waar je aan begint, want de laatste hotelgast is nooit meer teruggezien!

Overigens kun je ook meerdere escape rooms op hetzelfde moment reserveren waardoor je met vrienden of collega’s kunt strijden wie het snelste uit de kamer komt! Achteraf kun je dan nog even borrelen bij De Branding in Utrecht of in Restaurant Finn in Almere.

Overtuigd? Boek dan nu één van onze escape rooms!

Reserveer nu!