Blog

Familie-uitje escape room spelen tijdens de Meivakantie

Het is (bijna) meivakantie in Nederland! Een leuke tijd om samen met de familie iets origineels te ondernemen. Bij Escaping beleef je het spannendste familie uitje en maak je je vakantie tot een succes!

Ben je op zoek naar een uitdagend familie uitje in Utrecht, Almere of Antwerpen? En houden jullie van interactieve uitdaging en puzzels? Dan zijn de escape rooms van Escaping zeker een aanrader. Met wie kun je beter een escape room spelen dan met je familieleden? Jullie kennen elkaar immers door en door. Voor een grote groep boek je meerdere escape rooms, zodat het een echte familiestrijd wordt. Echt een super gaaf gezinsuitje voor in de meivakantie!

Wist je dat onze escape rooms geschikt zijn voor jong en oud? Iedereen vanaf 9 jaar is welkom om de uitdaging aan te gaan. Zo kun je ook in de meivakantie iedere dag van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat een escape room komen spelen bij Escaping in Utrecht, Almere of Antwerpen.

Het maakt niet uit hoe groot je familie is en hoeveel opa’s, oma’s, tantes of ooms er mee willen spelen je kunt met meerdere groepen van 2-7 personen tegelijkertijd spelen. Groepen tot maximaal 28 personen kunnen spelen in onze 4 escape rooms in Utrecht. In Almere is er ruimte voor maximaal 14 personen die tegelijkertijd uit de 2 escape rooms proberen te ontsnappen. Daag je familie uit en neem ze mee naar heel ander familie uitje: een escape room!

Het familie uitje afsluiten met een hapje en een drankje? Al onze escape rooms zijn gevestigd op een locatie met horeca. Je kunt dus gezellig na-borrelen met de hele familie. Tevens is het mogelijk om gezellig te dineren bij restaurant de Branding in Utrecht en hotel/restaurant Finn in Almere.

Uit welke escape room gaan jullie ontsnappen? Wil je een bank overvallen met de hele familie? Speel Let’s Rob The Bank! Wil je op een belangrijke missie gaan als geheim agent? Boek dan Project Venona. Of wil je terug naar de middeleeuwen en breng je de gestolen godin Ceres veilig terug bij de boeren? Dan speel je The Stolen Ceres! In Patient X test je als eerste ter wereld een nieuw medicijn. Wanneer je niet bang bent in het donker en in bent voor horror boek je Room 22 (16+) in Almere. Je kunt ook de groep opsplitsen en tegen elkaar spelen! Wie ontsnapt als eerste?

Neem je hele familie mee naar één van onze escape rooms en beleef de Escaping Experience!

Reserveer nu!