Home

Durven jullie onze escape rooms aan?

Laat jezelf opsluiten en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen! 

 

Escaping is het leukste groepsuitje voor vrienden, families en collega's. Centraal gelegen in Utrecht, Breda, Almere en Antwerpen, met horeca op dezelfde locatie. Maak nu een keuze uit onze verschillende escape rooms!

"Vandaag deze escape room gedaan en vol spanning gezeten voor we naar binnen gingen. Spanning was terecht. Onwijs leuke ervaring gehad wat al begint bij binnenkomst. Kan niet anders zeggen dan een top ervaring!" - Jenna

Escape rooms zijn het meest unieke groepsuitje, geschikt voor alle vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of vriendengroepen! En of je het nou een escape room, escape game of trap room noemt, het idee is heel eenvoudig: jullie worden opgesloten in een kamer en krijgen 60 minuten de tijd om weer te ontsnappen. Wat er in de escape room gebeurt, dat blijft het grote mysterie. Eén ding is zeker, een unieke ervaring is gegarandeerd! Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen?

DIT WEEKEND BOEKBAAR TOT EEN UUR VOORAF!

VRIENDEN

Toe aan een nieuwe uitdaging met je vriendengroep? Dan zit je bij Escaping helemaal goed. Je ontsnapt een uur lang helemaal aan de werkelijkheid.

Uitermate geschikt als vrijgezellenuitje, maar je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen met een groep studievrienden! Eén ding is zeker... je leert elkaar goed kennen. 

FAMILIE

Een escape room bij Escaping is uitermate geschikt om een keer met het gezin of zelfs de hele familie te spelen. Van jong tot oud (minimum leeftijd is 9+), iedereen kan de uitdaging aan gaan.

Leuk voor de verjaardag van oma of als het weer tijd is voor de jaarlijkse familiereünie! Komen jullie ook spelen? Het spel brengt je gegarandeerd veel plezier.

TEAMBUILDING

Op zoek naar een leuke, originele manier om je team beter te leren kennen? Dan zit je goed bij Escaping. Door goed samen te werken en de juiste tactiek kun je de verschillende puzzels en opdrachten oplossen en haal je het uiterste uit jezelf en je team.

Teambuilding is nog nooit zo leuk geweest met je bedrijf!

01-02-2019

Vrijgezellen gezocht voor speeddaten in een escape room

Bij Escaping Breda en Antwerpen kunnen vrijgezellen tijdens een eenmalig evenement speeddaten in de escape rooms. Wie lukt het om binnen de tijd de sleutel naar de liefde te vinden? De inschrijving voor vrijgezellen is nu geopend.
01-12-2018

Escaping Breda nu geopend!

Nadat de opening van onze nieuwste locatie helaas enige tijd uitgesteld moest worden wegens een brand, zijn wij verheugd om aan te kondigen dat deze locatie inmiddels officieel geopend is! We verwelkomen jullie graag in Breda, waarbij vanaf de start twee verschillende escape rooms te boeken zijn. Daarnaast bieden wij ook een gezellig café met een ruime keuze aan boardgames aan.
14-06-2018

Bang dat je dagje Antwerpen in het water valt?

Een dagje naar Antwerpen gepland en regent het? Er zijn meer dan genoeg leuke dingen te doen voor jou en je vrienden, collega's of familie en kan het dus gewoon doorgaan. Antwerpen is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Speciaal voor jou de 5 leukste binnen activiteiten op een rij!
30-04-2018

Brand bij Escaping Breda: opening voorlopig uitgesteld

In de locatie van Escaping aan de Boschstraat in Breda is helaas een brand uitgebroken, waarbij alle werkzaamheden aan het pand en de escape rooms vermoedelijk als verloren beschouwd kunnen worden. Om deze reden is de opening voorlopig uitgesteld, tot er meer nieuws over de situatie en de mogelijkheid om de werkzaamheden te kunnen hervatten.