Blog

Vrijgezellenfeest vieren? Dat doe je bij Escaping!

Je beste vriend of vriendin staat op het punt om in het huwelijksbootje te stappen, maar voor die tijd moeten eerst de bloemetjes nog even worden buiten gezet. Het is tijd voor een vrijgezellenfeest! Een dag vol lekker eten en drinken staat op jullie te wachten, maar bij zo’n vrijgezellenfeest, moet je ook een leuke activiteit organiseren. Al gedacht aan een escape room?

Bij Escaping wordt regelmatig een vrijgezellenfeest gevierd. Eerst een hapje eten bij de Branding in Utrecht of bij Finn in Almere en vervolgens starten met de escape room. Wat jullie met de vrijgezel willen doen, mogen jullie zelf weten! Eerst even laten schrikken en hem of haar in zijn eentje geblinddoekt naar binnen sturen? Geen probleem! De vrijgezel verkleed naar binnen sturen? Dan lachen we gewoon met jullie mee ;) Bij Escaping is niets te gek, maar overleggen jullie het eerst even met het personeel op locatie?

Bij een vrijgezellenfeest hoort natuurlijk een drankje, maar bij Escaping kan je beter wachten met die borrel tot na het escapen. Je wilt toch niet voor altijd opgesloten blijven in de kamer, omdat je de cijfers van het slot dubbel ziet? Gelukkig zijn er achteraf genoeg mogelijkheden om met zijn allen nog even terug te blikken op de ontsnapping onder het genot van een drankje!

Aan het eind van elke escape room uitdaging wordt een foto gemaakt van de groep en jullie gespeelde tijd. Jullie houden dus naast een supergave ervaring, ook nog een leuke foto over aan het vrijgezellenfeest! Kun je de vrijgezel ook nog even lekker plagen over dat mooie kippenkostuum wat hij of zij aan had en deze op beamerscherm voorbij laten komen tijdens de speeches.

Enthousiast geworden? Boek dan snel een escape room bij Escaping!

Reserveer nu!