Pop-up escape room restaurant

Dineren in een escape room: Escaping Breda opent pop-up restaurant

Onderstaand bericht is niet meer actueel. Heel erg bedankt aan iedereen die ons pop-up restaurant heeft bezocht! De escape rooms zijn inmiddels weer geopend, dus we zien jullie graag weer terug.

Nippen aan een wijntje middenin een spannende onderzoeksruimte of genieten van een flammkuchen in het kantoor van een bankdirecteur. Normaal een ondenkbare situatie, maar vanaf 5 juni kan het in ons pop-up restaurant ‘Escaping Bistro’!

In Escaping Bistro kunnen gasten gaan genieten van een diner middenin de ruimtes van Escaping Breda waar normaal verwoede ontsnappingspogingen plaatsvinden. Je krijgt een heerlijk driegangendiner en tussen de gangen door word je uitgedaagd om verschillende opdrachten op te lossen aan tafel. Zo biedt Escaping Bistro een uniek avondje uit!

Escaping Bistro zal vrijdag 5 juni van start gaan en vervolgens elke donderdag t/m zondag geopend zijn. Het pop-up restaurant zal t/m in elk geval zondag 5 juli geopend blijven. Per avond zijn er twee rondes, die starten om 17:30 en 20:00. Reserveren vooraf is verplicht en kan via de website escapingbistro.nl of telefonisch via 076-2055191. Escaping Bistro is gevestigd aan de Boschstraat 114 in Breda.