Home

Dineren in een escape room: Escaping Breda opent pop-up restaurant

 

COVID-19 UPDATE: ESCAPING TIJDELIJK GESLOTEN

 

Ga de uitdaging aan in de escape rooms van Escaping!

Het leukste uitje voor vrienden, families en bedrijven in Nederland en België.

 

Gaan jullie helpen bij een bankoverval, meedoen aan een medisch experiment of je toch laten opsluiten in een griezelig hotel? Bij de escape rooms van Escaping is het allemaal mogelijk! Onze escape rooms bieden een spannende activiteit waarbij je groep binnen 60 minuten uit het spel moet zien te ontsnappen. Om te ontsnappen moet je als team goed samenwerken om alle opdrachten in de escape game op te lossen. Gaan jullie de uitdaging aan?

 

Voordelen van reserveren bij Escaping:

 

  • Centraal gelegen locaties in Utrecht, Breda en Antwerpen met horeca.
  • Reserveer eenvoudig via onze website, tot slechts één uur vooraf!
  • Grote groepen mogelijk door meerdere escape room tegelijk te boeken.
  • Flexibel annuleren: tot 48 uur vooraf kosteloos.
  • Flexibel betalen: online, op locatie of voor bedrijven op factuur.
  • Al onze spellen zijn altijd volledig privé, je speelt nooit met vreemden.
  • Betaal nooit te veel: het exacte aantal personen berekenen we pas op locatie.
  • Language no problem: alle escape rooms kunnen in het Engels gespeeld worden.

 

Escape rooms zijn het meest unieke groepsuitje, geschikt voor alle familiedagen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of vriendengroepen! Bijna iedereen kan een escape room spelen en ervaring is niet nodig, het is dan ook leuk voor jong en oud. En of je het nou een escape room, escape game of trap room noemt, de vraag blijft hetzelfde: lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen? Doordat al onze locaties horeca hebben kun je bij ons ook terecht om vooraf of achteraf een drankje te nuttigen, in Antwerpen en Breda speel je bovendien gratis een ruime keuze aan boardgames.

 

VANDAAG NOG EEN ESCAPE ROOM? RESERVEER NU TOT EEN UUR VOORAF!

VRIENDEN

Toe aan een nieuwe uitdaging met je vriendengroep? Dan zit je bij Escaping helemaal goed. Je ontsnapt een uur lang helemaal aan de werkelijkheid.

Uitermate geschikt als vrijgezellenuitje, maar je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen met een groep studievrienden! Eén ding is zeker... je leert elkaar goed kennen. 

FAMILIE

Een escape room bij Escaping is uitermate geschikt om een keer met het gezin of zelfs de hele familie te spelen. Van jong tot oud (minimum leeftijd is 9+), iedereen kan de uitdaging aan gaan.

Leuk voor de verjaardag van oma of als het weer tijd is voor de jaarlijkse familiereünie! Komen jullie ook spelen? Het spel brengt je gegarandeerd veel plezier.

TEAMBUILDING

Op zoek naar een leuke, originele manier om je team beter te leren kennen? Dan zit je goed bij Escaping. Door goed samen te werken en de juiste tactiek kun je de verschillende puzzels en opdrachten oplossen en haal je het uiterste uit jezelf en je team.

Teambuilding is nog nooit zo leuk geweest met je bedrijf!

22-05-2020

Dineren in een escape room: Escaping Breda opent pop-up restaurant

Nippen aan een wijntje middenin een spannende onderzoeksruimte of genieten van een flammkuchen in het kantoor van een bankdirecteur. Bij het pop-up restaurant Escaping Bistro kan het.
13-03-2020

Covid-19 update: Escaping Breda & Utrecht t/m 4 juni gesloten - Antwerpen t/m 8 juni gesloten

Als direct gevolg van de nieuwe maatregelen zijn de locaties van Escaping in Utrecht, Breda en Antwerpen voor een bepaalde periode gesloten.
14-11-2019

Met kinderen naar een escape room: het leukste kinderfeestje!

Met je kids naar een escape room of op zoek naar een uniek kinderfeestje? Bij Escaping is het mogelijk! Bekijk welke escape rooms geschikt zijn en hoe je het beste een escape room met kinderen kunt gaan spelen.
01-02-2019

Vrijgezellen gezocht voor speeddaten in een escape room

Bij Escaping Breda en Antwerpen kunnen vrijgezellen tijdens een eenmalig evenement speeddaten in de escape rooms. Wie lukt het om binnen de tijd de sleutel naar de liefde te vinden? De inschrijving voor vrijgezellen is nu geopend.