Zakelijk

Escape Room Bedrijfsuitje: 4 unieke locaties voor teamuitjes

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan zit je goed bij Escaping! Wij bieden een activiteit die niet alleen uniek is, maar ook nog eens geschikt voor iedereen. Of je nou jong of oud bent, ervaren of onervaren met escape rooms, iedereen heeft evenveel kans om te ontsnappen! Het is het perfecte uitje voor teambuilding voor bedrijven.

Wij hebben uitdagende escape rooms in verschillende thema’s waarin je samen met je collega’s wordt opgesloten. De opdracht is om binnen 60 minuten te ontsnappen, waarvoor jullie puzzels en raadsels moeten oplossen. Ontsnappen lukt alleen met de juiste strategie en een goede samenwerking. Jullie moeten echt aan de slag om uit de kamer te kunnen ontsnappen, en iedereen zal mee moeten helpen om het gezamenlijke doel te bereiken: ontsnappen binnen de tijd!

escape room bedrijfsuitje utrecht

Zij durfden het aan:

image Logo_Rabobank.png
image logo_achmea.png
image logo_gemeente_utrecht.png
image logo-bol.png
image Logo_Belastingdienst.svg.png
image logo_UU.png
image logo_abn.png
image logo_Sodexo.png
image logo_unilever.png

Voordelen van een bedrijfsuitje bij Escaping

- Achteraf op factuur betalen

- Tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren

- Alle locaties hebben toegang tot een café

- Eenvoudig online reserveren

- Meerdere locaties verspreid in NL en BE

- Alleen betalen voor het aantal deelnemers

- Arrangementen op maat zijn mogelijk

- Samenwerken staat centraal

- Leuke teamfoto na afloop

Onze locaties

Escaping Utrecht is in hetzelfde pand gevestigd als café/restaurant De Branding (Croeselaan 303) en heeft vier escape rooms om te spelen. De Branding biedt verschillende mogelijkheden rond vergaderen, borrelen, lunch en diner met een hoge prijs-kwaliteitverhouding en heeft vier escape rooms. Per speelronde van 60 minuten hebben wij een maximale capaciteit van 28 personen. Het is mogelijk om met een grotere groep te komen en meerdere speelrondes achter elkaar te spelen. De perfecte locatie voor het leukste en spannendste teamuitje!

Escaping Breda, gelegen aan de Boschstraat 114 heeft twee verschillende escape rooms. Per speelronde van 60 minuten hebben wij een maximale capaciteit van 14 personen. Het is mogelijk om met een grotere groep te komen en meerdere speelrondes achter elkaar te spelen. Ook heeft deze locatie een eigen café met 99 zitplaatsen. Hier kan een drankje (koffie/thee/fris/bier/wijn) en een kleine snack in een gezellige sfeer verkregen worden, ideaal om voor of na de escape room te borrelen! 

Escaping Antwerpen, gelegen aan de Reyndersstraat 20 heeft vier verschillende escape rooms. Per speelronde van 60 minuten hebben wij een maximale capaciteit van 28 personen. Het is mogelijk om met een grotere groep te komen en meerdere speelrondes achter elkaar te spelen. Ook heeft deze locatie een eigen café met 99 zitplaatsen. Hier kan een drankje (koffie/thee/fris/bier/wijn) en een kleine snack in een gezellige sfeer verkregen worden, ideaal om voor of na de escape room te borrelen!

 

"Spannende ervaring!! Heel leuk concept. Zeer goed om als teambuilding te doen."

Gunther

Op maat

Naast het spelen van een escape room kun je bij ons heerlijk lunchen, dineren of gewoon gezellig een drankje doen (mogelijkheden zijn afhankelijk van de gekozen locatie en het aantal deelnemers). Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsuitje bij Escaping, neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we tot een origineel en uniek bedrijfsuitje!

Escaping_Gametrucks

Gametrucks

Op zoek naar een leuk teamspel bij jullie eigen locatie? Dan is onze Gametruck daarvoor de perfecte kandidaat! Onze Gametruck is een stoere, industriële truck welke vanbinnen is ingericht met een actief teamspel. Geïnspireerd door de oude arcadehallen moet je reactievermogen, behendigheid en samenwerking combineren om de Gametruck te verslaan. Zie voor meer informatie: www.escaping.nl/nl/gametrucks

Samenwerking

Wij staan altijd open voor leuke, creatieve samenwerkingen met bijvoorbeeld hotels, boekingskantoren en horecaondernemingen. Suggesties kunnen via ons contactformulier ingediend worden. Ook kan je altijd contact opnemen via ons algemene nummer 085-4019567.