Escape room Breda

Leukste escape rooms & café van Brabant

Escaping Breda is een nieuwe moderne locatie en heeft op dit moment 3 avontuurlijke escape rooms.

Ontsnap uit de spannende escape room Let’s Rob The Bank, een kamer geschikt voor volwassenen én kinderen. Ontsnap je liever uit een escape room met een hoger spannings- en spelniveau? Kies dan voor Patient X. Of probeer onze nieuwste escape room Prof. Kepler & the Machine, welke ook voor mindervaliden toegankelijk is. 

Op onze locatie in Breda hebben we ook een gezellig boardgame café. Combineer je ontsnapping met een drankje, hapje en alle gratis boardgames.

Escaping Breda is de perfecte plek voor een uitje met je familie, vrienden of collega’s.

Escaping_breda_boschstraat
Lets Rob the Bank!
LET'S ROB THE BANK!

Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bankkantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten. Maar schiet op, Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weghouden. Come on and let’s rob the bank!
Patient X
PATIENT X

In een wereld waar alles draait om de beste en snelste te zijn, is er nu een medicijn dat je tijdelijk slimmer maakt. Jullie mogen als proefpersonen deze drug als eerste uitproberen. Voltooi de test en krijg ook buiten het laboratorium toegang tot dit medicijn. En het is allemaal veilig, toch? Deze escape room is wat spannender en daarom minder geschikt voor jonge kinderen.
Prof. Kepler & The Machine
PROF. KEPLER & THE MACHINE

In onze nieuwste escape room wordt jullie hulp ingeroepen door Prof. Kepler. Ga samen met hem de wereld redden, door met een lift af te dalen naar het midden van de aarde en daar de werelddraaimachine te repareren. Appeltje eitje toch?

Locatie

Escaping Breda bevind zich aan de Boschstraat, een gezellige straat midden in Breda met diverse horecagelegenheden. 

Boschstraat 114, 4811GK Breda

De locatie ligt bij het centrum van Breda, op minder dan 10 min. lopen van het station Breda Centraal.

Café-Escaping-Breda

Boardgame Café Breda

Naast escape rooms biedt Escaping Breda ook een gezellig en ruim boardgame café. Hier ben je elke dag van de week welkom voor een drankje, hapje en onze boardgames.

In ons café kunnen jullie je uren vermaken met de leukste bordspellen. Van klassiekers als Monopoly, Rummicub & Regenwormen, tot strategiespellen als Catan, Stratego & Saboteur. Met meer dan 50 boardgames zit altijd iets voor jullie bij. En het leukste van alles; de boardgames zijn helemaal gratis om te spelen.

Zowel op tap als op fles hebben wij een ruim assortiment aan bier, maar natuurlijk serveren wij ook koffie, thee, frisdranken en kleine snacks. In de zomer ben je bij ons ook aan het juiste adres, want we hebben een heerlijk koele airco.

Tarieven

Een escape room heeft een vast starttarief van €70 + €10 per speler die aan de escape room deelneemt. Het definitieve tarief wordt pas op locatie berekend, zo betaal je alleen voor het daadwerkelijke aantal deelnemers. Per escape room kunnen 2 tot 8 deelnemen en het tarief is inclusief 9% BTW.

2 personen 3 personen 4 personen
€ 90 € 100 € 110
(€ 45 p.p.) (€ 33,34 p.p.) (€ 27,50 p.p.)
5 personen 6 personen 7 personen
€ 120 € 130 € 140
(€ 24 p.p.) (€ 21,67 p.p.) (€ 20 p.p.)
8 personen 9+ personen  
€ 150 meerdere escape rooms  
(€ 18,75 p.p.) (prijs wordt per escape room berekend)  

Op deze locatie

Escaping_Breda_Boardgames

Kinderfeestje

Escape room kinderfeestje in Brabant? Leuker gaat het niet worden voor je kind en alle vriendjes en vriendinnetjes. Let’s Rob The Bank is de perfecte escape room voor een kinderfeestje in Breda.

Ben je ontsnapt? Feest dan gratis verder met meer dan 50 boardgames. Ook eigen snacks zoals taart of een andere vergelijkbare versnapering mag je zonder extra kosten meenemen naar Escaping Breda. Alleen de drankjes neem je bij ons af. Kannen limonade bieden we bijvoorbeeld al voor €2,50 per stuk aan.

Escaping_vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een origineel uitje voor een vrijgezellenfeest? Een escape room is dan een ideale optie! Ook bij slecht weer kan een bezoekje aan een escape room prima ingepland worden. Escape rooms zijn geschikt voor alle groepssamenstellingen, en in Breda kan zowel voor als na het spelen van de escape room een borreltje gedronken worden! 

Escaping_Breda_bierproeverij

Bierproeverij

Na je ontsnapping uit de escape room is het natuurlijk tijd voor een welverdiend biertje. Kan het nog beter? Ja, met onze bierproeverij!

Je krijgt in ons eigen café 3 unieke biertjes (0,15cl per stuk). Bovendien krijg je een mix van lekkere borrelnootjes erbij om te knabbelen.