Corona Update

Corona richtlijnen bij Escaping

Update: 17-10 12:30

Escaping is geopend en je bent dus welkom om een escape room te spelen. Reserveren is verplicht en kan online, per e-mail en telefonisch. Dit kan in elk geval tot 24 uur van te voren, maar soms ook last minute. 

Buiten de escape rooms houden we afstand, maar met je eigen groep is 1,5 meter in de escape rooms niet verplicht. Daarom zijn er per land wel een aantal beperkingen.

 

Voor onze locaties in Nederland

Onze escape rooms blijven geopend op reservering. Per escape room mogen t/m 4 personen óf huishoudens deelnemen. Het is de groep hun eigen verantwoordelijkheid dat de samenstelling hieraan voldoet. 

In de algemene ruimtes is een mondkapje verplicht vanaf 13 jaar. In de escape rooms mogen deze af bij huishoudens, bij andere groepen moet deze opblijven en dient onderling gepaste afstand gehouden te worden. Onze cafés zijn verplicht gesloten.

 

Voor onze locatie in België 

Ondanks de strengere maatregelen blijven de escape rooms gewoon geopend op reservering. Wel is ons café verlicht gesloten. Bij binnenkomst is een mondkapje verplicht.

Speel je de escape room enkel met je bubbel? In de escape room mogen mondkapjes af en zijn er geen beperkingen. Speel je de escape room met mensen (deels) buiten je bubbel? Mondkapjes moeten dan opblijven en houdt gepaste afstand met mensen buiten je bubbel.

 

Onze escape rooms voldoen aan alle richtlijnen. Hiervoor is een veiligheidsprotocol opgesteld, we verzoeken je dit protocol aandachtig te lezen voor je ons bezoekt en te delen met je medespelers.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier en 078-486745 (vanuit België) of 085-4019567 (vanuit Nederland). Ook als er online geen plek meer is, kunnen we zo met je kijken wat mogelijk is. We zijn telefonisch het best bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook 24/7 een e-mail sturen of een voicemail achterlaten.

 

Reserveer escape room Bekijk aanbod escape rooms