Corona-update

Corona richtlijnen bij Escaping

Update: 18-11 08:35

Hieronder staan per land de huidige situatie en regels voor Escaping door de gevolgen van het coronavirus.

 

Voor onze locaties in Nederland

Goed nieuws! Onze locaties in Breda en Utrecht zijn vanaf 19 november weer geopend. Per escape room mogen er maximaal 4 personen óf een huishouden én kinderen t/m 12 jaar deelnemen. Het is de groep hun eigen verantwoordelijkheid dat de samenstelling hieraan voldoet. In de algemene ruimtes is een mondkapje verplicht vanaf 13 jaar. In de escape rooms mogen deze af bij huishoudens, bij andere groepen moet deze opblijven en dient onderling gepaste afstand gehouden te worden. Onze cafés zijn vanwege de huidige overheidsmaatregelen tijdelijk gesloten. 

 

Voor onze locatie in België 

Onze escape rooms in Antwerpen zijn voor onbepaalde tijd gesloten, gezien binnenactiviteiten niet langer zijn toegestaan in België. We weten niet zeker wanneer we weer open mogen, maar voorlopig kun je wel al reserveren voor alle data vanaf maandag 14 december. Als er meer bekend is, updaten we hier weer de informatie en stellen we de reserveringen per e-mail op de hoogte. 

 

Onze escape rooms voldoen aan alle richtlijnen. Hiervoor is een veiligheidsprotocol opgesteld, we verzoeken je dit protocol aandachtig te lezen voor je ons bezoekt en te delen met je medespelers.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier en 078-486745 (vanuit België) of 085-4019567 (vanuit Nederland). Ook als er online geen plek meer is, kunnen we zo met je kijken wat mogelijk is. We zijn telefonisch het best bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook 24/7 een e-mail sturen of een voicemail achterlaten.

 

Reserveer escape room Bekijk aanbod escape rooms