Corona Update

Corona richtlijnen bij Escaping

Update: 29-06 17:00

Escaping is weer geopend en je bent dus welkom om een escape room te spelen. Reserveren is verplicht en kan online, per e-mail en telefonisch. Dit kan in elk geval tot 24 uur van te voren, maar soms ook last minute. 

Buiten de escape rooms houden we afstand, maar met je eigen groep is 1,5 meter in de escape rooms niet verplicht. Daarom zijn er per land wel een aantal beperkingen.

 

Voor onze locaties in Nederland

Volgens de regels van de overheid mogen enkel tweetallen, huisgenoten en kinderen binnen 1,5 meter van elkaar komen. Het is spelers hun eigen verantwoordelijkheid dat de samenstelling van de groep hieraan voldoet, wij kunnen en zullen dit niet controleren.

 

Voor onze locatie in België 

Per escape room mogen weer 'gewoon' 2-7 personen deelnemen. Spelers dienen er wel zelf voor te zorgen dat medespelers in hun sociale bubbel vallen (momenteel 15 personen per week).

 

Onze escape rooms voldoen aan alle richtlijnen. Hiervoor is een veiligheidsprotocol opgesteld, we verzoeken je dit protocol aandachtig te lezen voor je ons bezoekt en te delen met je medespelers.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier en 078-486745 (vanuit België) of 085-4019567 (vanuit Nederland). Ook als er online geen plek meer is, kunnen we zo met je kijken wat mogelijk is. We zijn telefonisch het best bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook 24/7 een e-mail sturen of een voicemail achterlaten.

 

Reserveer escape room Bekijk aanbod escape rooms

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je onze Privacy- en Cookiesstatement doorlezen.