Blog

Covid-19 update: Escaping Breda & Utrecht t/m 28 april gesloten - Antwerpen t/m 19 april gesloten

Update: 31-03 19:15

In verband met maatregelen vanuit de overheid in Nederland en België in de strijd tegen het coronavirus zijn op dit moment al onze locaties gesloten.

In Nederland zijn op 31 maart de overheidsmaatregelen verlengd, waardoor Escaping Breda en Escaping Utrecht t/m dinsdag 28 april gesloten blijven. Al onze bezoekers met een reservering in de periode 7 t/m 28 april zullen deze week nog bericht worden. In principe zijn Escaping Breda en Escaping Utrecht per woensdag 29 april weer geopend en kan er vanaf die datum ook weer gereserveerd worden. Wanneer de situatie verandert, zullen wij iedereen weer zo snel mogelijk informeren. 

Eerder zijn de inperkingsmaatregelen in België al verlengd t/m 19 april. Dat wil zeggen: tot het zondagse einde van de paasvakantie. Onze bezoekers met een reservering tussen 5 en 19 april zijn inmiddels bericht. In principe is Escaping Antwerpen per maandag 20 april weer geopend en kan er vanaf die datum ook weer gereserveerd worden. Ook hier telt wanneer de situatie verandert, zullen wij iedereen weer zo snel mogelijk informeren.

Wij betreuren het uiteraard enorm dat we jullie niet kunnen ontvangen in deze periode, maar de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. We hopen dat iedereen deze beslissing dan ook kan respecteren. Hopelijk kunnen we jullie spoedig, in betere tijden, weer in een escape room opsluiten!

Dit bericht zal worden geüpdate bij nieuwe ontwikkelingen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier en 078-486745 (vanuit België) of 085-4019567 (vanuit Nederland). We zijn telefonisch zoveel mogelijk bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook 24/7 een e-mail sturen of een voicemail achterlaten.