Blog

Covid-19 update: Escaping Breda & Utrecht t/m 4 juni gesloten - Antwerpen t/m 8 juni gesloten

Update: 28-05 17:00

In verband met maatregelen vanuit de overheid in Nederland en België in de strijd tegen het coronavirus zijn op dit moment al onze locaties gesloten.

Escaping is op dit moment in Nederland in gesprek met de lokale veiligheidsregio's op welke manier we weer open kunnen. Hier is op dit moment nog geen duidelijkheid over, maar we hebben de hoop om begin juni weer open te kunnen. Om die reden kan er nu ook voor data vanaf 5 juni weer gereserveerd worden. Zodra er meer duidelijk wordt over wanneer en in welke vorm we open kunnen, zullen wij iedereen weer zo snel mogelijk informeren.

Eerder heeft de Nationale Veiligheidsraad in België de exitstrategie bekend gemaakt om de coronamaatregelen geleidelijk af te laten nemen. Op dit moment is het nog niet duidelijk hoe Escaping hier binnen valt, waardoor we er voor nu rekening mee houden dat Escaping Antwerpen niet voor 8 juni open zal kunnen. Al onze bezoekers met een reservering in deze periode worden in de komende dagen bericht. In de hudige situatie is Escaping Antwerpen per maandag 8 juni weer geopend en kan er vanaf die datum ook weer gereserveerd worden. Wanneer de situatie verandert, zullen wij iedereen weer zo snel mogelijk informeren. 

Wij betreuren het uiteraard enorm dat we jullie niet kunnen ontvangen in deze periode, maar de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. We hopen dat iedereen deze beslissing dan ook kan respecteren. Hopelijk kunnen we jullie spoedig, in betere tijden, weer in een escape room opsluiten! Wil jij Escaping supporten in deze moeilijke tijd? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Dit bericht zal worden geüpdate bij nieuwe ontwikkelingen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier en 078-486745 (vanuit België) of 085-4019567 (vanuit Nederland). We zijn telefonisch zoveel mogelijk bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook 24/7 een e-mail sturen of een voicemail achterlaten.