Contact

Contact opnemen

Om contact op te nemen met Escaping kun je het onderstaande formulier invullen of bel ons op 085-4019567 (vanuit Nederland) of 078-486745 (vanuit België). De e-mail wordt tijdens kantooruren beantwoord, telefonisch bereik je ons ook in het avond/weekend.

Alle velden met een * zijn verplicht.


 

Hoe reserveer je een escape room?

Het eenvoudigst reserveer je escape rooms zelf via onze website, dit kan tot wel 1 uur van te voren! Je kunt live in onze agenda alle beschikbare escape rooms zien en de gewenste tijden aanklikken. Ga hier naar de pagina reserveren om je escape rooms te boeken. Natuurlijk mag je ons voor hulp altijd contacten!

 

Met hoeveel personen mag je in een escape room?

De escape rooms kunnen gespeeld worden met 2 tot 8 personen, voor de beste ervaring raden we 4 tot 5 personen aan. Wegens brandveiligheidseisen is het niet mogelijk om met meer dan 8 personen in één escape room te spelen, dit is voor jullie eigen veiligheid. Bij grotere groepen kun je meerdere escape rooms boeken en zo tegen elkaar spelen.

 

Wat kost een escape room?

De kosten voor een escape room zijn afhankelijk van het aantal spelers dat meedoen aan de escape room. Dit wordt pas op locatie definitief bepaald, zo hoef je bij Escaping nooit te veel te betalen. De kosten verschillen per locatie, kijk daarom op de locatiepagina voor de actuele tarieven.

 

Bekijk alle veel gestelde vragen