Escape room Utrecht

Escape rooms voor families, vrienden én collega’s

Escaping Utrecht bevindt zich dichtbij het centrum van Utrecht, aan de bekende Croeselaan (vlakbij de Rabobank-toren). Op deze locatie zijn twee escape rooms te spelen.

Alle escape rooms zijn uitdagend. Let's Rob the Bank is perfect voor jong en oud. Kan het niveau iets omhoog? Prof. Kepler & The Machine is dan de uitdaging die jullie zoeken. Ook deze escape room is geschikt voor alle leeftijden. 

Escaping Utrecht is gevestigd onder gran cafe Brava. Perfect voor lunch, diner en/of borrel. Zo wordt jullie dag een compleet (bedrijfs)uitje.

Escaping_Utrecht_Croeselaan
Lets Rob the Bank!
LET'S ROB THE BANK!

Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bankkantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten. Maar schiet op, Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weghouden. Come on and let’s rob the bank!
Prof. Kepler & The Machine
PROF. KEPLER & THE MACHINE

In onze nieuwste escape room wordt jullie hulp ingeroepen door Prof. Kepler. Ga samen met hem de wereld redden, door met een lift af te dalen naar het midden van de aarde en daar de werelddraaimachine te repareren. Appeltje eitje toch?

Locatie

In Utrecht ligt de alom bekende Croeselaan, een belangrijke toegangsweg naar Utrecht Centraal. Gelegen aan deze straat vind je onder andere het Beatrix Theater en het Jaarbeursterrein, met sinds kort een bioscoop. Ook zijn hier twee van onze Escape rooms te spelen. Genoeg mogelijkheden dus voor een gezellig uitje! 

Croeselaan 303, 3521BT Utrecht

De locatie ligt vlakbij Utrecht Centraal

Café/Restaurant

Escaping Utrecht is gevestigd onder Gran Cafe Brava. Cafe Brava is het kloppende hart van de Dichterswijk in Utrecht en bevindt zich op loopafstand van de Jaarbeurs en station Utrecht Centraal. Cafe Brava biedt een keus aan lekkere spaanse gerechten en bieren. Via de links hieronder kun je makkelijk reserveren of even het menu checken!

MENU & RESERVEREN BIJ GRAN CAFE BRAVA 

 

Escaping_restaurant_branding_croeselaan

Tarieven

Een escape room heeft een vast starttarief van €70 + €10 per speler die aan de escape room deelneemt. Het definitieve tarief wordt pas op locatie berekend, zo betaal je alleen voor het daadwerkelijke aantal deelnemers. Per escape room kunnen 2 tot 8 deelnemen en het tarief is inclusief 9% BTW.

2 personen 3 personen 4 personen
€ 90 € 100 € 110
(€ 45 p.p.) (€ 33,34 p.p.) (€ 27,50 p.p.)
5 personen 6 personen 7 personen
€ 120 € 130 € 140
(€ 24 p.p.) (€ 21,67 p.p.) (€ 20 p.p.)
8 personen 9+ personen  
€ 150 meerdere escape rooms  
(€ 18,75 p.p.) (prijs wordt per escape room berekend)  

Bereikbaarheid

AUTO

De locatie is eenvoudig met de auto te bereiken, gelegen aan de Jaarbeurs-zijde van het station Utrecht Centraal. Escaping bevindt zich in een zijtraat van de Croeselaan, gelegen achter het restaurant Brava. Het is hier het gehele jaar door betaald straatparkeren, maar normaal gezien is er wel goed een plekje te vinden. Momenteel is het op zondag gratis parkeren, maar controleer altijd de parkeermeter of deze informatie nog actueel is.
 
Komen jullie met meerdere auto's en/of heb je geen zin om een plekje te zoeken? De goedkoopste optie is om te parkeren bij P+R Westraven. Hiervoor betaal een vast laag dagtarief inclusief OV, maar je bent daarna wel een tijdje onderweg. Het is ook mogelijk om bij Jaarbeurs P2 of P4 te parkeren, hier is normaal gezien altijd plek beschikbaar. Vanaf daar loop je in 10 tot 15 minuten naar ons toe. 

OPENBAAR VERVOER

Escaping bevindt zich dichtbij het station Utrecht Centraal. Vanaf Utrecht Centraal kun je de bus pakken aan de Jaarbeurszijde. Zie Google Maps voor de meest actuele info over bussen.
 
Het is ook mogelijk om te lopen vanaf Utrecht Centraal, dit kan in 10-15 minuten. Verlaat het station via het Jaarbeursplein en steek dit plein over, je loopt zo langs het Beatrixtheater en ziet de Jaarbeurs recht voor je. Sla aan het einde van het plein linksaf en volg de weg die langs het plein loopt, dit is de Croeselaan. Escaping bevindt zich verderop, om de hoek van deze straat. Vanaf nu hoef je dan ook alleen nog rechtdoor te lopen, langs onder andere de Rabobank-toren. Escaping bevindt zich vlak na de supermarkt Plus, sla hierna rechtsaf, loop langs café Brava en sla nogmaals rechtsaf.