Utrecht

ESCAPING UTRECHT

CROESELAAN 303, 3521 BT UTRECHT

De locatie is in de kelder van café restaurant De Branding. Ingang is via het café restaurant.


Escaping Utrecht bevindt zich dichtbij het centrum van Utrecht, aan de bekende Croeselaan (waar ook de Rabobank-toren aan zit). Op deze locatie zijn vier escape rooms te spelen. Eenvoudig te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer, op loopafstand van Utrecht Centraal. De ideale plek dus voor jullie escape game!

 

Tarieven

Escaping Utrecht rekent een tarief per persoon. Dit tarief wordt bepaald naar het aantal deelnemers per gereserveerde escape room. Het definitieve tarief wordt pas op locatie berekend, zo betaal je alleen voor het daadwerkelijke aantal deelnemers. Per escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen en het tarief is inclusief 9% btw.

 

2 personen - €32,50 per persoon (€65 totaal)

 

3 personen - €26,50 per persoon (€79,50 totaal)

4 personen - €22,50 per persoon (€90 totaal)

5 personen - €19,50 per persoon (€97,50 totaal)

6 personen - €17,00 per persoon (€102 totaal)

7 personen - €15,00 per persoon (€105 totaal)

 

Eten

Escaping Utrecht is gevestigd onder restaurant De Branding Utrecht. Restaurant De Branding is het kloppende hart van de Dichterswijk in Utrecht en bevindt zich op loopafstand van de Jaarbeurs en station Utrecht Centraal. Restaurant De Branding biedt een brede keus aan lekkere gerechten. Via de links hieronder kun je makkelijk reserveren of even het menu checken!

MENUKAART / RESERVEREN BIJ RESTAURANT DE BRANDING

Wil je liever even bellen met restaurant De Branding dan kan dat op +31(0)30 290 0299.
 

Zakelijk

Restaurant De Branding is ook de ideale plek voor uw bedrijfsbijeenkomst. Bijvoorbeeld een dag vol inspiratie. Uw presentatie in één van de zalen onder het genot van een drankje. Daarna heerlijk eten om vervolgens spannend escapen. Daarna nog even gezellig naborrelen om de dag mee af te sluiten. Hieronder kan u direct een zaal reserveren en vindt u de link naar de arrangementen die De Branding aanbiedt.

ZAALVERHUUR / ARRANGEMENTEN

Wil je liever even bellen met restaurant De Branding dan kan dat op +31(0)30 290 0299.
 

Auto

De locatie is eenvoudig met de auto te bereiken. Vanaf de A12 (afrit 12) is het nog slechts 7 minuten rijden. Het best kan de Jaarbeurs aangehouden worden vanaf de snelweg en bij de rotonde na het Q8-benzinestation rechtsaf worden geslagen. Sla daarna bij de stoplichten linksaf, Escaping bevindt zich vervolgens aan de linkerzijde van de straat. Direct rond café restaurant De Branding/Escaping kan gratis geparkeerd worden, maar bij drukte ook in de complete achtergelegen buurt (inrijden via Heycopstraat). Wanneer een straat wel betaald parkeren is, staat dit altijd duidelijk aan het begin van de straat aangegeven.
 
Komen jullie met meerdere auto's en/of heb je geen zin om een plekje te zoeken? Bij de Jaarbeurs is normaal gezien voldoende plaats. Het is ook mogelijk om te parkeren bij P+R Westraven. Hiervoor betaal je een dagtarief van €5, waarbij inbegrepen is dat je met maximaal 5 personen onbeperkt verder kunt reizen met het openbaar vervoer in Utrecht. De verbinding is door de jaren heen wel wat minder geworden, waardoor je nu het beste naar het centraal station kan meerijden en dan nog een kleine 10 minuten moet lopen naar Escaping.
 

Openbaar vervoer

Escaping bevindt zich dichtbij het station Utrecht Centraal. Vanaf Utrecht Centraal kun je bus 1 op platform D3 (jaarbeurszijde) naar Hoograven pakken, deze vertrekt bijna elke 10-15 minuten vanaf het busstation aan de Jaarbeurszijde. Escaping bevindt zich vlakbij de derde halte (Brederoplein), de rit duurt maar 3 minuten. Het is ook mogelijk om te lopen vanaf Utrecht Centraal, dit kan in 10-15 minuten. Verlaat het station via het Jaarbeursplein en steek dit plein over, je loopt zo langs het Beatrixtheater en ziet de Jaarbeurs recht voor je. Sla aan het einde van het plein links af en volg de weg die langs het plein loopt, dit is de Croeselaan. Escaping bevindt zich aan deze straat. Vanaf nu hoef je dan ook alleen nog rechtdoor te lopen, langs onder andere de Rabobank-toren. Escaping bevindt zich vlak na de supermarkt Coop, aan de rechterkant op nummer 303.
 

Escape rooms

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je onze Privacy- en Cookiesstatement doorlezen.