Prof. Kepler & The Machine

FIXEN JULLIE DE WERELDDRAAIMACHINE BINNEN 60 MINUTEN?

Daal met professor Kepler af naar het midden van de aarde en probeer samen de wereld te redden!

"Ah, jullie hebben mijn werkplaats gevonden! Prettig, prettig... Ik heb jullie hulp nodig om de wereld te redden!"

Met deze woorden maken jullie kennis met Prof. Kepler en begint jullie avontuur. Reis met de lift af naar het midden van de aarde, repareer de werelddraaimachine en red de wereld.

Spel niveau

Spanningsniveau

Speeltijd

60 Minuten

Verwachte aantal spelers

2 - 8 spelers

Prof. Kepler & The Machine

In onze nieuwste escape room wordt jullie hulp ingeroepen door Prof. Kepler. Deze chaotische professor is de maker van de werelddraaimachine, het geheime mechanisme waardoor onze planeet kan blijven draaien. Er is alleen paniek, want deze machine is vastgelopen!

Je kunt alleen bij de machine komen door met een lift naar het midden van de aarde af te dalen. Laat Prof. Kepler nou precies aan de verkeerde kant van de wereld zijn met nog maar 60 minuten om de machine te maken... Gelukkig kan hij de president geruststellen, hij stuurt met jullie zijn team van topexperts!

Jullie komen terecht in de professor zijn werkplaats. Hier moeten jullie energiecapsules verzamelen om zo de lift op te laden. Spring daarna snel in deze lift en begin de reis naar het midden van de aarde. Komen jullie op tijd bij de werelddraaimachine aan om zo de wereld te redden?

Leeftijd

Deze escape room heeft weinig tot geen schrikeffecten en is daarom geschikt voor alle leeftijden.

Leeftijdsadvies: met begeleiding vanaf 12 jaar, zonder begeleiding vanaf 14 jaar.

Toegankelijkheid

Deze escape room is rolstoeltoegankelijk (max 1 per groep) in Antwerpen.

Deze escape room is goed speelbaar tijdens zwangerschap.

Aftiteling

Met ? gemaakt door:
Ontwerp en bouw - Escaping
Touchscreen game - Robot Kittens
Video & audio - Huig van den Hoofdakker
Graphics - Tom Jager

Deze escape room is beschikbaar in:
Antwerpen

Antwerpen

Escaping Antwerpen bevindt zich midden in het centrum van Antwerpen, om de hoek van de Groenplaats en de Grote Markt. Speel maarlieft 4 verschillende escape rooms op deze locatie: Let's Rob The Bank, Patiënt X, Prof. Kepler & The Machine en Room 22. Naast de ruime keuze in escape rooms, heeft deze locatie ook een gezellig café waar je gratis board games kan spelen.

Breda

Breda

Escaping Breda is gevestigd in de altijd gezellig Boschstraat! Op deze locatie kun je op dit moment kiezen uit 3 escape rooms: Let's Rob The Bank, Prof. Kepler & The Machine en Patiënt X. Naast escape rooms biedt Escaping Breda ook een ruim en gezellig boardgame café.

Utrecht

Utrecht

Escaping Utrecht is vlakbij het centrum van Utrecht, aan de bekende Croeselaan (waar ook de Rabobank-toren aan zit) en op loopafstand van Utrecht Centraal. Daag jezelf uit in de escape rooms Let's Rob The Bank en Prof. Kepler & The Machine. Beide escape room zijn familievriendelijk. Zin in hapje of drankje? Direct naast ons zit Gran Café Brava!