Zomeractie (actievoorwaarden)

GRATIS POCKET ESCAPE ROOM

Actievoorwaarden zomeractie

 

Deze zomer krijg je bij het spelen van een escape room van Escaping een gratis Pocket Escape Room cadeau.

Bij deelname aan deze zomeractie ga je akkoord met onderstaande actievoorwaarden.

 1. De actieperiode van de zomeractie is juli & augustus 2020.
 2. Deelname aan de zomeractie is mogelijk door in de actieperiode één of meerdere escape rooms bij Escaping via onze website te reserveren en tijdens het reserveren de actiecode 'gratispocket' in te voeren. De actiecode is enkel goed ingewisseld wanneer de melding 'voucher is toegepast' wordt getoond en er €0,01 korting van het te betalen bedrag wordt afgetrokken. Ook in de daaropvolgende e-mailbevestiging van de reservering is de €0,01 korting zichtbaar ter bevestiging.
 3. Alle locaties van Escaping (Utrecht, Breda en Antwerpen) en alle escape rooms doen mee aan deze actie.
 4. Wanneer de actiecode 'gratispocket' niet correct is ingevoerd tijdens de online reservering, heeft een bezoeker geen recht op de gratis Pocket Escape Room. Het reserveringssysteem van Escaping is hierin altijd leidend.
 5. Per uniek reserveringsnummer wordt maximaal één (1) gratis Pocket Escape Room vergeven, ook als er meerdere escape rooms zijn gereserveerd.
 6. De actie is niet te gebruiken in combinatie met andere acties of kortingscodes.
 7. De actie is alleen geldig bij online betaling of bij betaling op locatie, de actie is niet geldig bij betaling met een cadeaubon of op factuur. 
 8. De actie kent geen limiet aan aantal deelnemers en mag door een bezoeker meerdere keren toegepast worden binnen de actieperiode.
 9. De Pocket Escape Room wordt op locatie overhandigd, nadat de escape room is gespeeld en volledig is afgerekend. Indien dit per abuis niet automatisch door een medewerker van Escaping wordt gedaan, dient de bezoeker er zelf om te vragen.
 10. Wanneer de Pocket Escape Room niet direct op locatie wordt meegenomen, is het na verlaten van de locatie niet mogelijk om er achteraf alsnog aanspraak op te maken.
 11. Het aanbod van Pocket Escape Rooms kan per locatie verschillend zijn, hier kunnen we vooraf geen garanties over geven.
 12. De actiecode geeft een bezoeker nooit recht op werkelijke korting in geld, de getoonde korting na invoeren is puur voor de administratieve handeling van de gratis Pocket Escape Room.
 13. De actie kan niet op wat voor manier dan ook in een geldelijke korting of andersoortige tegoedbon worden omgezet.
 14. Escaping verstrekt geen garantieperiode op de uitgegeven cadeaus en is niet aansprakelijk voor eventueel ontstane schade of andere gevolgen door gebruik van het cadeau.
 15. Het staat Escaping vrij wanneer er door omstandigheden tijdelijk geen Pocket Escape Rooms beschikbaar zijn, zonder goedkeuring van de bezoeker een alternatief cadeau aan te bieden (b.v. een cadeaubon voor Escaping). De waarde van dit alternatieve cadeau kan afwijken, hierbij kan geen aanspraak gemaakt worden op verdere compensatie. Indien het alternatieve cadeau niet wordt geaccepteerd, vervalt de deelname aan de zomeractie en daarmee het recht op een cadeau.
 16. Bij vermoeden van fraude of ander misbruik staat het Escaping en haar medewerkers vrij om een bezoeker van deze actie uit te sluiten.
 17. Escaping is noch de bedenker, producent of uitgever van de Pocket Escape Rooms en heeft daarmee ook geen invloed op de inhoud van de Pocket Escape Rooms. Voor vragen over de Pocket Escape Rooms kan contact opgenomen worden met 999 Games te Almere (Nederland). Anderzijds is 999 Games op geen enkele manier betrokken bij de tot standkoming en uitvoering van deze zomeractie, voor alle vragen hieromtrent kan contact worden opgenomen met Escaping.
 18. Deze actievoorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 19-06-2020. Het staat Escaping vrij deze actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen, dit wordt dan altijd op deze pagina gecommuniceerd.

 

< terug naar de actie