Veel gestelde vragen

Helaas heeft de brandweer bepaald dat er niet meer dan 7 personen de kamers in mogen. Als jullie met meer dan 7 personen zijn hebben jullie twee of meer rooms nodig. 

Al onze spellen zijn zo veel mogelijk 'language no problem', zodat het niet uitmaakt welke taal je spreekt om te spelen. In Almere en Utrecht zijn de video's in de spellen dit moment alleen in het Engels. De begeleiding en hints kunnen zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden. In Antwerpen en Breda is het mogelijk om tussen Engels en Nederlands te kiezen.

Nee hoor! Je hoeft geen speciale kleding aan. Doe iets aan waar jij je comfortabel in voelt, dan komt het helemaal goed.

Ja dat kan zeker! Voor elke locatie raden wij Let's rob the bank aan voor kinderfeestjes. Deze is het meest toegankelijk voor kinderen. Vanaf een jaar of 9 is het prima te doen, enkel Patiënt X en Room 22 zijn wat spannender en daarmee minder geschikt voor jonge kinderen. Wij vragen wel altijd minimaal één volwassene mee naar binnen. Er kunnen dan maximaal 6 kindjes en 1 volwassene per room spelen. Voor onze locaties in Almere en Utrecht geldt wel dat de filmpjes in de kamers enkel in het Engels zijn.

Bij elke locatie is horeca aanwezig. Onze locaties in Antwerpen en Breda beschikken over een eigen café, in Utrecht en Almere is de horeca geen onderdeel van Escaping. Voor deze vestigingen kan je apart bij de respectievelijke horecagelegenheden reserveren. In Utrecht zijn wij gevestigd in de kelder van cafe/restaurant de Branding en in Almere zitten wij in de kelder van restaurant Finn.