Veel gestelde vragen

Hieronder staan de veel gestelde vragen en de antwoorden daarop. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Het eenvoudigst reserveer je escape rooms zelf via onze website, dit kan tot wel 1 uur van te voren! Je kunt live in onze agenda alle beschikbare escape rooms zien en de gewenste tijden aanklikken. Ga hier naar de pagina reserveren om je escape rooms te boeken. Natuurlijk mag je ons voor hulp altijd contacten!

De escape rooms kunnen gespeeld worden met 2 tot 8 personen, voor de beste ervaring raden we 4 tot 5 personen aan. Wegens brandveiligheidseisen is het niet mogelijk om met meer dan 8 personen in één escape room te spelen, dit is voor jullie eigen veiligheid. Bij grotere groepen kun je meerdere escape rooms boeken en zo tegen elkaar spelen.

Al onze spellen zijn zo veel mogelijk 'language no problem', zodat het niet uitmaakt welke taal je spreekt om te spelen. In Almere en Utrecht zijn de video's in de spellen dit moment alleen in het Engels. De begeleiding en hints kunnen zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden. In Antwerpen en Breda is het mogelijk om tussen Engels en Nederlands te kiezen.

Ja dat kan zeker! Met name Let's Rob The Bank raden we aan, deze is het meest toegankelijk voor kinderen doordat er geen schrikeffecten inzitten. In Utrecht is ook The Stolen Ceres een optie. Deze worden al gespeeld door kinderen vanaf 9 jaar, al adviseren wij tot 14 jaar wel altijd minimaal één volwassene mee naar binnen te gaan. Er kunnen in dat geval maximaal 7 kinderen en 1 volwassene per escape room spelen wegens de brandveiligheidseisen.

Bij elke locatie is horeca aanwezig. Onze locaties in Antwerpen en Breda beschikken over een eigen café, in Utrecht en Almere is de horeca geen onderdeel van Escaping. Voor deze vestigingen kan je apart bij de respectievelijke horecagelegenheden reserveren. In Utrecht zijn wij gevestigd in de kelder van cafe/restaurant de Branding en in Almere zitten wij in de kelder van restaurant Finn.

De kosten voor een escape room zijn afhankelijk van het aantal spelers dat meedoen aan de escape room. Dit wordt pas op locatie definitief bepaald, zo hoef je bij Escaping nooit te veel te betalen. De kosten verschillen per locatie, kijk daarom op de locatiepagina voor de actuele tarieven: https://www.escaping.nl/nl/locaties.

Ja, je kunt bij Escaping tot 48 uur kosteloos je reservering annuleren of wijzigen! In je bevestigingsmail zit een link om je reservering (deels) te annuleren. Wil je tijden of escape rooms wijzigen neem dan even contact met ons op. We hoeven het exacte aantal personen niet vooraf te weten, enkel het aantal escape rooms. Wanneer je binnen 48 uur een escape room wilt annuleren, kun je kiezen uit €25 annuleringskosten per escape room of je kunt een cadeaubon afnemen tegen de waarde van de reservering (zonder extra kosten).

Nee hoor! Je hoeft geen speciale kleding aan. Doe iets aan waar jij je comfortabel in voelt, dan komt het helemaal goed.

Als jullie tijdens het maken van de foto ermee akkoord zijn gegaan dat de foto online mag komen, kun je de foto na 30 minuten terugvinden op www.escaping.nl/foto.