Valentijnsdag

Escape room speeddating

Aan de liefde valt niet te ontsnappen. Tijdens valentijnsdag kun je daarom bij Escaping in een escape room op zoek naar de ware! <3

Op valentijnsdag (vrijdag 14 februari) zal bij Escaping Breda en Escaping Antwerpen eenmalig cupido achter de bar staan. Tijdens deze unieke all-inclusive avond kun je bij Escaping speeddaten in combinatie met onze escape rooms. In een ontspannen sfeer zorgen wij voor een gezellige avond waar je leuke andere vrijgezellen ontmoet en een escape room gaat spelen. De vraag is natuurlijk of jij in de escape room de sleutel naar liefde weet te vinden?

LAATSTE KANS, MELD JE AAN ONDERAAN DEZE PAGINA!

Hoe werkt het?

De avond begint met speeddates, om zo alle vrijgezellen te leren kennen! Alle dames krijgen een vast tafeltje toegewezen en de heren een nummer bij welke tafel ze als eerst mogen aanschuiven. Vervolgens krijg je 4 minuten de tijd om elkaar te leren kennen, waarna de heren door mogen schuiven naar de volgende tafel. Zo kun je in korte tijd alle vrijgezellen persoonlijk ontmoeten! Op je matchkaart kruis je discreet aan welke vrijgezellen je graag verder zou willen leren kennen en deze lever je aan het einde van de speeddates aan de bar in.

Aan de hand van de ingeleverde matchkaarten maken wij tijdens een korte pauze een groepsindeling voor de escape rooms. We plannen zoveel mogelijk alle wederzijdse matches bij elkaar in een escape room, zodat je echt de kans krijgt om je match beter te leren kennen! Vervolgens gaan jullie in een groep van gemiddeld 4 tot 6 vrijgezellen de uitdaging aan om samen uit een escape room te ontsnappen. Zo heb je tijdens een leuke activiteit alle kans om van een selectie van de vrijgezellen meer te weten te komen. Zien we daar al de eerste liefde opbloeien?

Na de escape room is de bar natuurlijk geopend en krijg je alle ruimte om na te borrelen in ons café! Kies er voor om gezellig met de groep aan één van de grote tafels na te praten óf pak samen met je match één van de kleinere tafels om elkaar wat beter te leren kennen. Onze ruime spellenkast is nu ook geopend, dus om het ijs te breken kun je ook gezellig samen een bordspel uitkiezen. Het is helemaal aan jezelf hoe je deze leuke avond bij ons afrond, maar wij doen er met lekkere drankjes en hapjes alles aan om het extra gezellig te houden!

Tarief

Deze avond werken we met een speciaal all-inclusive tarief, zodat je onbezorgd het avontuur op valentijnsdag aan kan gaan!

€35 p.p.

Bij dit tarief zit het volgende inbegrepen:

  • speeddating
  • toegang tot één escape room
  • 3 drankmuntjes
  • verschillende snacks tijdens borrel

 

‚ÄčNa acceptatie van je inschrijving dient dit bedrag vooraf online betaald te worden.

 

Inschrijven

Ga jij deze valentijnsdag de uitdaging aan en met Escaping op zoek naar de liefde?

Waar: Escaping Breda of Escaping Antwerpen
Wanneer: vrijdag 14 februari 2020 (valentijnsdag)
Tijd: inloop vanaf 18:45, aanvang 19:00, eindtijd vanaf 21:30 (tot ...?)

 

Deelname is niet meer mogelijk, dit evenement is al geweest!

 

Tijdens deze eerste escape room speeddating richten we ons op hetero's met een leeftijd van 21 tot 35 jaar, om zo ook iedereen optimaal te kunnen matchen. Bij een succes zullen we eventueel ook andere variaties gaan organiseren!

 

Na inschrijving ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons of we je nog kunnen inplannen, vol is helaas vol! Bij onvoldoende inschrijvingen behouden wij het recht om het event te annuleren.