Antwerpen

ESCAPING ANTWERP

REYNDERSSTRAAT 20, 2000 ANTWERPEN

De locatie ligt midden in het centrum van Antwerpen.

 

Escaping Antwerpen bevindt zich midden in het centrum van Antwerpen, op slechts een minuutje lopen van de Grote Markt. Op deze locatie komen vijf escape rooms. Escaping is daarmee het leukste uitje in Antwerpen. Momenteel zijn er 3 escape rooms: Let's Rob The Bank!, Patiënt X en Room 22. Escaping Antwerp is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer. De ideale plek dus voor een escape game!

 

Tarieven

Escaping Antwerp rekent een tarief per persoon. Dit tarief wordt bepaald naar het aantal deelnemers per gereserveerde escape room. Het definitieve tarief wordt pas op locatie berekend, zo betaal je alleen voor het daadwerkelijke aantal deelnemers. Per escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen en het tarief is inclusief 6% btw.

2 personen - €39,50 per persoon (€79 totaal)

3 personen - €32,50 per persoon (€97,50 totaal)

4 personen - €27,50 per persoon (€110 totaal)

5 personen - €24,00 per persoon (€120 totaal)

6 personen - €21,00 per persoon (€126 totaal)

7 personen - €18,50 per persoon (€129,50 totaal)

 

Uitje Antwerpen

Escaping is het leukste uitje in Antwerpen. Het spelen van een roomescape is geweldig te combineren met het bezoeken van deze mooie stad. Een uitje Antwerpen is niet compleet zonder een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Mag het nou zo zijn dat Escaping daar op nog geen twee minuten vandaan ligt. Verder is je uitje Antwerpen te verrijken met een bezoek aan het wereldberoemde Stadhuis van Antwerpen. Beide UNESCO-wereldcultuurerfgoed. Tussen Escaping Antwerpen en deze geweldige bezienswaardigheden ligt de Oude Koornmarkt. In deze straat vindt je een rijke variatie aan geweldige restaurants. Zo wordt een bezoek aan Escaping een geweldig uitje Antwerpen.
 

Auto

De locatie is eenvoudig met de auto te bereiken. De auto kan gratis geparkeerd worden op de Sint-Michielskaai (Antwerpen Sint-Michielskaai, 2000 Antwerpen). Let op, het overdekte deel is voor vergunninghouders. Het is raadzaam om de auto zo dicht mogelijk bij het overdekte deel te parkeren, dat ligt het dichtst bij het centrum. Vanaf de Sint-Michielskaai is het ongeveer 15 minuten lopen naar onze locatie. Ook kan de auto betaald geparkeerd worden naast de deur, namelijk in parkeergarage Brabo (Kammenstraat 2, 2000 Antwerpen).


Openbaar vervoer

Escaping bevindt zich dichtbij de Groenplaats (2 minuten lopen). Vanaf Centraal station Antwerpen reis je in 6 minuten naar de Groenplaats. Metro 3 (richting Zwijndrecht) en 5 (richting Linkeroever) stoppen op de Groenplaats.

Vanaf Antwerpen Centraal is het één rechte lijn lopen richting het historisch centrum (de Keyserlei-Leystraat-Meir-Schoenmarkt-Groenplaats-Reyndersstraat). Dit is ongeveer 20 minuten lopen.
 

Dus vraag jij je af: "wat te doen in Antwerpen dit weekend?" Kom dan escapen bij Escaping Antwerp!

 

Escape rooms

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je onze Privacy- en Cookiesstatement doorlezen.