Almere

ESCAPING ALMERE

KOOPMANSTRAAT 3, 1315 HD ALMERE

De locatie is in de kelder van restaurant FINN. Ingang is via het restaurant FINN.

 

Escaping Almere bevindt zich midden in het centrum van Almere, op slechts een minuutje lopen van de Grote Markt. Op deze locatie zijn twee escape rooms te spelen. Eenvoudig te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer, op loopafstand van station Almere Centrum. De ideale plek dus voor een escape game! Het adres van Escaping Almere: Koopmanstraat 3, (Kelder restaurant FINN), 1315 HD Almere.
 

Tarieven

Escaping Almere rekent een tarief per persoon. Dit tarief wordt bepaald naar het aantal deelnemers per gereserveerde escape room. Het definitieve tarief wordt pas op locatie berekend, zo betaal je alleen voor het daadwerkelijke aantal deelnemers. Per escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen en het tarief is inclusief 9% btw.

 

2 personen - €32,50 per persoon (€65 totaal)

3 personen - €26,50 per persoon (€79,50 totaal)

4 personen - €22,50 per persoon (€90 totaal)

5 personen - €19,50 per persoon (€97,50 totaal)

6 personen - €17,00 per persoon (€102 totaal)

7 personen - €15,00 per persoon (€105 totaal)

 

Eten

Escaping Almere is gevestigd onder Hotel, Restaurant & Zalen FINN Almere. FINN Almere is een plek waar je thuis kan komen, een restaurant en bar met een “huiskamergevoel”. FINN heeft een open keuken, waar je direct kunt meekijken in het domein van Thomas. Hij heeft nagedacht over een heel scala van gerechten waarin onze grill centraal staat. Daarbij kan je altijd komen borrelen aan onze bar of in de fauteuils met speciaal bieren en goede wijn. Daarnaast is FINN is een knus hotel met 28 kamers. FINN heeft single, double en triple kamers. Uiteraard van alle gemakken voorzien. FINN serveert gerechten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Bij FINN hebben ze ontbijt, brunch, lunch en uiteraard diner. Kom dus op alle tijden van de dag genieten van onze sfeervolle omgeving. Via de links hieronder kun je makkelijk reserveren of even het menu checken!

MENUKAART / RESERVEREN BIJ RESTAURANT FINN

Wil je liever even bellen met restaurant FINN dan kan dat op +31(0)36 53 95 941.
 

Zakelijk

Hotel, Restaurant & Zalen FINN Almere is ook de ideale plek voor uw bedrijfsbijeenkomst. Bijvoorbeeld een dag vol inspiratie. Uw presentatie in één van de zalen onder het genot van een drankje. Vervolgens spannend escapen met Room 22 of Let's Rob The Bank! om af te sluiten met een heerlijk dinner bij restaurant FINN. En als uw gasten van ver komen kunnen ze met al het gemak blijven overnachten in hotel FINN.

ZAALVERHUUR / BOEK EEN KAMER BIJ HOTEL FINN

Wil je liever even bellen met restaurant FINN dan kan dat op +31(0)36 53 95 941.
 

Auto

Parkeren kan het goedkoopst en het makkelijkst aan de overzijde van Escaping in de Muntgarage (P10). De parkeerkosten bedragen €0,50 per kwartier, met een maximaal dagtarief van €9,50 en een avondtarief (maximaal tarief bij inrijden tussen 18.00-7.00 uur) van €5,00. Gratis parkeren kan alleen buiten het centrumgebied in de woonwijken, wat toch al snel 15 minuten lopen is.
 

Openbaar vervoer

Escaping bevindt zich op loopafstand van station Almere Centrum. De loopafstand is ruim 5 minuten. Neem vanuit het station de uitgang centrumzijde, waarbij je rechtdoor de winkelstraat in loopt (langs onder andere de Primark). Sla vervolgens na enkele kruisingen rechtsaf zodra je de Handyman en Kijkshop ziet. Loop vervolgens weer rechtdoor, waarbij je onder andere de busbaan en de grote markt oversteekt. FINN bevindt zich vervolgens aan je rechterhand.

Vacatures

Op dit moment zoeken we bij Escaping Almere nog mensen voor de volgende vactures:

Escape rooms

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je onze Privacy- en Cookiesstatement doorlezen.