Franchise

Wil jij je eigen Escaping vestiging runnen?
Word dan Franchisenemer bij Escaping!

Stadscentra moeten weer spannend zijn, leuk om te bezoeken, een beleving. Wij geloven dat steden zich moeten gaan ontwikkelen tot pretparken om relevant te blijven. Het vermaken van haar bezoekers, inspireren en prikkelen. Escaping brengt geweldige attracties naar de stad. Met haar Escape rooms is Escaping het meest unieke groepsuitje, geschikt voor alle vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of vriendengroepen!

Het concept is heel eenvoudig: Je wordt opgesloten in een kamer en krijgen 60 minuten de tijd om weer te ontsnappen. Wat er in de escape room gebeurt, blijft het grote mysterie. Eén ding is zeker, een unieke ervaring is gegarandeerd! Durf jij het aan?

Een escape room is een attractie waarin je met een groep wordt opgesloten in een kamer. Eenmaal binnen maak je gebruik van cryptische aanwijzingen, die je stapje voor stapje verder brengen in het verhaal.

Als franchisenemer bij Escaping run je jouw eigen vestiging waarin meerdere escape rooms zijn gebouwd. Elke escape room heeft zijn eigen verhaal en is een beleving op zichzelf. Je draait de horeca en de attracties. Je bedenkt lokale marketingactiviteiten en voert deze ook uit. Samen met jouw team zorg je dat iedereen een geweldige beleving rijker de deur uit gaat! Als franchisenemer krijg je een starttraining, begeleiding en toegang tot onze overzichtelijk systemen. We bouwen de attracties en leren je hoe je deze moet onderhouden. Daarnaast kunt altijd gebruik maken van ons kennisnetwerk zodat je kunt terugvallen op juristen, accountants en persoonlijke coaches. 

Maar dat is nog niet alles. Escaping biedt je ook nog landelijke marketing en we nemen je de hele administratieve afhandeling uit handen zodat je echt kan doen waar je goed in bent. Heb jij een ondernemend karakter, ben je enthousiast en jong van geest, flexibel en bovenal goed in de omgang met mensen? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een persoonlijk gesprek. 

Escaping, Durf jij het aan? Meld je dan nu aan via deze link!