Room 22

ROOM 22

De piccolo blijft liever aan het begin van de gang staan, maar gaan jullie gerust de hotelkamer in! Zorg ervoor dat je niet in spookverhalen gelooft, want de laatste hotelgast is nooit meer teruggezien. Het enige wat nog nagalmt is zijn stem, voor een goede nachtrust zijn oordopjes dus aangeraden… Deze escape room is wat spannender en daarom minder geschikt voor jonge kinderen.
image room-22-horror-escape-room-Escaping.png

Spel niveau

Spanningsniveau

Speeltijd

60 Minuten

Verwachte aantal spelers

2 - 8 spelers

Over deze escape room

Heb je altijd al eens in de schoenen willen staan van een onbevreesde geestenjager? Treed dan snel binnen in Room 22, de hotelkamer die al jaren leeg staat. Het gerucht gaat dat er een geest ronddoolt in deze ruimte, maar diegene die op zoek zijn gegaan heeft niemand meer teruggezien…


Room 22 is de spannendste escape room in ons assortiment, en is daarmee minder geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar. Voor diegene die het aandurven, ga op zoek naar het duistere geheim dat in deze kamer huist en probeer weer levend uit te checken.


Ga de uitdaging in Room 22 nu aan op de locatie van Escaping in Antwerpen!

 

Room_22
Antwerpen

Antwerpen

Escaping Antwerpen bevindt zich midden in het centrum van Antwerpen, om de hoek van de Groenplaats en de Grote Markt. Speel maarlieft 4 verschillende escape rooms op deze locatie: Let's Rob The Bank, Patiënt X, Prof. Kepler & The Machine en Room 22. Naast de ruime keuze in escape rooms, heeft deze locatie ook een gezellig café waar je gratis board games kan spelen.