Patient X

PATIENT X

In een wereld waar alles draait om de beste en snelste te zijn, is er nu een medicijn dat je tijdelijk slimmer maakt. Jullie mogen als proefpersonen deze drug als eerste uitproberen. Voltooi de test en krijg ook buiten het laboratorium toegang tot dit medicijn. En het is allemaal veilig, toch? Deze escape room is wat spannender en daarom minder geschikt voor jonge kinderen.
image patient-x-escape-room-Escaping.png
image Patient_x_escaping1.jpeg

Spel niveau

Spanningsniveau

Speeltijd

60 Minuten

Verwachte aantal spelers

2 - 8 spelers

Over deze escape room

Jullie zijn uitgenodigd om deel te nemen aan ons medisch experiment! Als proefpersoon doe je in Patient X mee aan een studie, waarbij jullie een drug toegediend zullen krijgen dat je tijdelijk slimmer maakt. Zullen jullie zonder bijwerkingen de escape room kunnen verlaten?

Patient X is een spannende escape room, en is daarmee minder geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar. Probeer binnen 60 minuten alle testen te doorstaan en via meerdere ruimtes te ontsnappen voordat het te laat is.

Ga de uitdaging in Patient X nu aan op de locaties van Escaping in Breda, Utrecht en Antwerpen. Op alle locaties kent deze escape room kleine fysieke beproevingen, waarmee deze escape room bij spelers met een lichamelijke beperking mogelijk minder geschikt is. Neem om de mogelijkheden te overleggen gerust contact met ons op.

Escaping_Patient_X
Antwerpen

Antwerpen

Escaping Antwerpen bevindt zich midden in het centrum van Antwerpen, om de hoek van de Groenplaats en de Grote Markt. Speel maarlieft 4 verschillende escape rooms op deze locatie: Let's Rob The Bank, Patiënt X, Prof. Kepler & The Machine en Room 22. Naast de ruime keuze in escape rooms, heeft deze locatie ook een gezellig café waar je gratis board games kan spelen.

Breda

Breda

Escaping Breda is gevestigd in de altijd gezellig Boschstraat! Op deze locatie kun je op dit moment kiezen uit 3 escape rooms: Let's Rob The Bank, Prof. Kepler & The Machine en Patiënt X. Naast escape rooms biedt Escaping Breda ook een ruim en gezellig boardgame café.