Corona-update

Corona update

Update: 05-11 16:00

Hieronder staan per land de huidige situatie en regels voor Escaping door de gevolgen van het coronavirus.

 

Voor onze locaties in Nederland

Onze locaties in Breda en Utrecht zijn tot in elk geval 18 november gesloten wegens nieuwe landelijke regels. Het is daarom enkel mogelijk om voor data vanaf 19 november te reserveren.

Zoals de regels nu zijn mogen vanaf 19 november per escape room t/m 4 personen óf een huishouden én kinderen t/m 12 jaar deelnemen. Het is de groep hun eigen verantwoordelijkheid dat de samenstelling hieraan voldoet. In de algemene ruimtes is een mondkapje verplicht vanaf 13 jaar. In de escape rooms mogen deze af bij huishoudens, bij andere groepen moet deze opblijven en dient onderling gepaste afstand gehouden te worden. Onze cafés zijn verplicht gesloten.

 

Voor onze locatie in België 

Onze escape rooms in Antwerpen zijn voor onbepaalde tijd gesloten, gezien binnenactiviteiten niet langer zijn toegestaan in België. We weten niet zeker wanneer we weer open mogen, maar voorlopig kun je wel al reserveren voor alle data vanaf vrijdag 20 november. Als er meer bekend is, updaten we hier weer de informatie en stellen we de reserveringen per e-mail op de hoogte. 

 

Onze escape rooms voldoen aan alle richtlijnen. Hiervoor is een veiligheidsprotocol opgesteld, we verzoeken je dit protocol aandachtig te lezen voor je ons bezoekt en te delen met je medespelers.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier en 078-486745 (vanuit België) of 085-4019567 (vanuit Nederland). Ook als er online geen plek meer is, kunnen we zo met je kijken wat mogelijk is. We zijn telefonisch het best bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook 24/7 een e-mail sturen of een voicemail achterlaten.

 

Reserveer escape room Bekijk aanbod escape rooms